Actualitate

11 elevi suceveni cu 10 pe linie la evaluarea națională

11-elevi-suceveni-cu-10-pe-linie-la-evaluarea-nationala

11 elevi din judeţ au predat teze perfecte la evaluarea de la finalul clasei a VIII-a, aceştia obţinând nota maximă atât la proba de limba română, cât şi la matematică.

Cu 10 pe linie figurează trei elevi la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava – George Cosmin Cîrlan, Sabin Doboș și Cătălina Gabor, și trei de la Școala Gimnazială „Teodor Balan” Gura Humorului – George Matei Volanschi, Diana Maria Dan și Adrian Diaconița.

Tot cu media 10 au încheiat evaluarea națională și doi absolvenți ai Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava – Eduard Valentin Dumitrescul și Sabina Maria Iacoban.

Au mai obținut note de 10 la ambele probe ale examenului de final de ciclu gimnazial elevii: Maria Andoni – Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava, Nicoleta Ofelia Ceocan – Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava și Alexandru Marian Pîrvu – Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava.

S-au evidențiat cu rezultate foarte bune și alți 178 de viitori boboci de liceu, care au medii între 9,5 și 9,99. Între 9 și 9,49 sunt 291 de medii.

Rezultatele la evaluarea națională 2018 sunt disponibile pe www.evaluare.edu.ro.

Reamintim că la evaluarea din 2017, opt elevi din județ au avut media 10, iar un altul a obținut media maximă după rezolvarea contestațiilor.

Sursă: Monitorul de Suceava

Sus