Actualitate

Turneu de excepție făcut de români la Madrid

Vremea mohorâtă nu trebuie să ne descurajeze pentru că zilele acestea ne putem bucura de un turneu de excepție făcut de jucătorii de tenis la Madrid. 

Patru românce (Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig) au reușit să facă până acum un turneu de excepție la Madrid. Toate cele patru au reușit să se califice în sferturile de finală ale Turneului Masters de la Madrid și astăzi vor juca pentru locuri în semifinale. Pentru analize de excepție a parcursului lor la Madrid nu ezitați să citiți cele mai pertinente analize ale jocului lor, făcute de echipa de la Treizecizero.

Astfel, de la orele 15:00 vom avea un sfert românesc în care Simona Halep va lupta cu Irina Begu pentru calificarea în semifinale. Palmaresul confruntărilor direct îi este favorabil lui Halep care a câștigat cele 3 întâlniri de până acum, dintre care două au fost chiar pe zgură.

Apoi, de la orele 16:00 Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Dominika Cibulkova. În cele patru întâlniri directe, dintre cele două Sorana a pierdut de trei ori, inclusiv în singura confruntare pe zgură. Iar de la 22:30 Patricia Țig o va înfrunta pe Samantha Stosur (locul 23 în lume) cu care nu a mai jucat până în acest moment.

Tot astăzi avem ocazia să îi vedem la Madrid pe Tecău și Mergea cu partenerii lor de dublu.

Astfel, de la orele 13:00 Tecău alături de Rojer îi vor înfrunta pe Bellucci și Mayer. Seara, de la 19:00, Florin Mergea alături de Bopanna îi vor înfrunta pe Cuevas și pe Granollers-Pujol.

Sus