Top 5 This Week

Related Posts

90% din chioșcurile din bazar au fost închise ieri, de frica polițiștilor

Ieri, între orele 05.00 – 10.00, peste 60 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava sprijiniți de două grupe de luptători SAS au desfășurat o amplă acțiune de prevenire și combatere a actelor ilicite de comerț în Complexul Comercial Bazar din municipiul Suceava.

Nu mai puțin de 60 de lucrători ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Investigații Criminale și 12 lucrători ai Serviciului de Acțiuni Speciale au acționat în Complexul Comercial Bazar.

Aceștia au controlat și verificat 67 de agenți economici care desfășurau activități de profil în Complexul Comercial Bazar, iar pentru neregulile constate au fost date 65 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 141.000 de lei. Toate bunurile confiscate au o valoare de 29.769 de lei și constau în produse de îmbrăcăminte, produse industriale și țigări. De asemenea, în cadrul acțiunii a fost constată și o infracțiune de contrabandă.

De frică să nu fie amendați de armata de polițiști ce au descins în Bazarul Sucevei, sute sau poate mii de comercianți și-au închis chioșcurile. Practic activitatea a fost blocată ieri dimineață în complexul comercial din Lunca Sucevei.

Citește mai departe pe Obiectiv de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles