Top 5 This Week

Related Posts

A aruncat benzină şi l-a incendiat pe tatăl său în vârstă de 87 de ani

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna suceveană Mănăstirea Humorului, a fost arestat preventiv pentru o faptă oribilă comisă asupra propriului tată. Bătrânul în vârstă de 87 de ani a fost stropit cu benzină, după care fiul a aruncat pe el un chibrit aprins, octogenarul luând pur şi simplu foc.

După ce fiul a aruncat cu benzină, în ciuda arsurilor, bătrânul a mers aproximativ 500 de metri, până la casa unor rude, unde a cerut ajutorul. Aşa cum se întâmplă în cazul arsurilor, leziunile se agravează de la oră la oră, starea bătrânului fiind ieri stabilă, dar gravă, cu un prognostic incert.

Fiul acestuia a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, în forma violenţei în familie.

Clipe de coşmar, în miez de noapte

Clipele de coşmar s-au petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în jurul miezului nopţii. Primii au fost sesizaţi poliţiştii de la Secţia Rurală Gura Humorului, apelul la 112 fiind efectuat de o femeie care a fost trezită de bătrânul care avea arsuri la mâini şi la cap şi cerea disperat ajutor.

Soțul femeii a relatat că bătrânul a venit în cârjă la locuința lor, după miezul nopții. Acesta era îmbrăcat, iar urmele de arsură se observau pe față și pe mâini. Bătrânul le-a cerut să-l ducă cu mașina la spital, deoarece fiul l-a stropit cu benzină și i-a dat foc, însă oamenii au sunat la 112 și au solicitat o ambulanță.

Bătrânul era conştient şi le-a relatat poliţiştilor ce i s-a întâmplat. El a arătat că fiul său, Gheorghe Suciu, în vârstă de 58 de ani, care stătea cu el în casă, întors recent din străinătate, a vrut să-l omoare, pe fondul unui conflict mai vechi pe care îl aveau, acutizat de consumul de alcool.

Poliţiştii l-au reţinut imediat pe Gheorghe Suciu, în vârstă de 58 de ani, fiul victimei

Fiul era cunoscut ca mare consumator de alcool în sat și obișnuia să-i ceară frecvent bani pentru băutură tatălui său. Vecinii și rudele bănuiesc că de la banii pentru băutură s-a ajuns la oribila faptă.

Ancheta a fost preluată în aceeaşi noapte de judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Citeşte mai departe pe Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles