Actualitate

A încercat să se sinucidă după ce soția i-a cerut divorțul

a-incercat-sa-se-sinucida-dupa-ce-sotia-i-a-cerut-divortul

Un sucevean în vârstă de 44 de ani a fost aproape de a-şi încheia socotelile cu viaţa după o dispută cu soția. Miercuri seară, poliţiştii au fost informaţi de medicii de la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” Suceava despre faptul că un bărbat a încercat să se sinucidă.

Ulterior, avea să se afle şi întreaga poveste, una desprinsă din cotidianul României de astăzi. În ziua respectivă, bărbatul şi-a revăzut soția abia întoarsă de la muncă din străinătate. După formalităţile de revedere, între cei doi s-a ajuns la o discuţie despre bani, iar bărbatul a cerut o anumită sumă.

Femeia a condiţionat acordarea acelor bani de obţinerea divorţului, ceea ce nu i-a căzut deloc bine partenerului de viaţă. Supărat până peste poate, bărbatul a luat mai multe pastile de inimă, pe care le-a combinat cu o anumită cantitate de alcool, iar mai apoi a încercat să se spânzure.

A fost observat în timp util şi apoi ambulanţa chemată la faţa locului l-a transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu „tentativă suicid şi ingestie voluntară cu medicamente”.

Sursă: Monitorul de Suceava

Sus