Actualitate

Accident cu trei mașini la ieșire din Suceava

accident-cu-trei-masini-la-iesire-din-suceava-1

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier petrecut aseară, la ieşirea din Suceava spre Botoşani, pe DN 29, care leagă cele două reşedinţe de judeţ. Accidentul s-a înregistrat în jurul orei 19.00, imediat după OMV.

Având în vedere posibilitatea de a fi mai multe victime, la faţa locului au ajuns de urgenţă ambulanţe SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Echipajele medicale au constatat că au fost cinci persoane implicate, din cele trei maşini. Din fericire, nici una dintre persoane nu acuza probleme de sănătate şi nu s-a impus transportarea acestora la Spitalul Judeţean Suceava.

accident-cu-trei-masini-la-iesire-din-suceava-3 accident-cu-trei-masini-la-iesire-din-suceava-2 accident-cu-trei-masini-la-iesire-din-suceava-1 tanar-depistat-la-volan-chiar-ziua-care-fost-suspendat-permisul

Totuşi, impactul iniţial, dintre două autoturisme, a fost foarte violent. Una dintre maşini, care circula dinspre Botoşani, s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului.

În urma impactului în lanţ, traficul de pe drumul naţional a fost blocat în totalitate. Pompierii au intervenit pentru curăţarea carosabilului şi pentru a verifica scurgerile de combustibil.

Sursă: Monitorul de Suceava

Sus