Top 5 This Week

Related Posts

Accident cu trei răniți din cauza unui șofer ce a trecut pe roșu

Accident ieri, în jurul orei 13.35, unde Daniel Litră, de 26 de ani, din oraşul Liteni, în timp ce conducea autotu­rismul Volkswagen Golf pe strada Calea Unirii din munici­piul Suceava, pe direcţia Centru – Burdujeni, în zona intersecţiei semaforizate cu strada care face accesul către Denis Shoes nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric, ocazie cu care a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen Polo, care era condus de către Simona Mandic, de 30 de ani, din oraşul Salcea, dinspre Denis Shoes către centrul oraşului şi era angajat într-un viraj la stânga pe culoarea verde a semaforului electric.

În urma acestui accident, cei doi şoferi şi Iuliana Cucurdă, pasageră în Volkswagen Golf au suferit leziuni uşoare, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la secţia UPU a Spitalului Judeţean Suceava. Simona Mandic a fost diagnosticată cu „traumatism coloană cervicală, traumatism toraco – lombar, Daniel Litră cu „contuzie piramidă nazală” şi Iuliana Cucurdă cu „contuzie genunchi bilateral”.

Soferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost prelevate probee biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursă: Obiectiv de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles