Actualitate

VIDEO | Accident cu un șofer atât de beat încât a căzut jos în fața polițiștilor

accident-cu-un-sofer-atat-de-beat-incat-cazut-jos-fata-politistilor

Un bărbat din Bosanci, care era într-o stare avansată de ebrietate, a intrat cu mașina într-un șanț, la Udești. Acesta era atât de beat, încât nu s-a mai putut ține pe picioare când a coborât din mașină și a căzut în fața polițiștilor, care încercau să-l convingă să sufle în aparatul etilotest.

Un bărbat rupt de beat a fost prins de polițiști după ce a intrat cu mașina în șanț. In seara de sâmbătă, 25 noiembrie 2017, pe la ora 20.16, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.2 Ipotești au fost anunțați prin 112 despre faptul că în satul Rușii Mănăstioara o mașină a intrat în șanțul de la marginea drumului, iar șoferul vehiculului se află sub influența băuturilor alcoolice.

Agenții deplasați la fața locului au găsit în șanțul de pe partea dreaptă a DJ 208A un autotu­rism marca Volkswagen Golf. Soferul acestuia a fost identificat în persoana lui Ioan Drăgoi, de 34 de ani, din comuna Bosanci, care mirosea a băutură și nu se mai putea ține pe picioare.

Acesta a declarat faptul că a fost în satul Plăvălari și se îndrepta spre locuința sa din satul Bosanci, însă la ieșirea din satul Rușii Mănăstioara, comuna Udești a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în șanț. Bărbatul abia se ținea pe picioare, fiind luat la întrebări de oamenii din zonă, care l-au și filmat când pur și simplu cade din picioare în fața polițiștilor. El a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, însă a refuzat să sufle în aparatul etilotest.

Ioan Drăgoi a fost dus la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, unde nu a fost de acord cu recoltarea de probe biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „refuz sau sustragere de la prelevare de mostre biologice”.

Sursă informații: Obiectiv de Suceava | Sursă video: Youtube – Dănuț Zuzeac

Sus