Top 5 This Week

Related Posts

Accident în Suceava provocat de un șofer de 19 ani

Un tânăr în vârstă de 19 ani, aflat la volanul unui BMW, a provocat un accident soldat cu rănirea a doi oameni și avarierea a trei mașini, după ce a intrat într-o depășire neregulamentară, dar și absurdă în același timp. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 11.00, pe strada Nicolae Iorga, în apropiere de pasarela de la Burdujeni, în municipiul Suceava.

Tânărul de 19 ani, Ionuț M., din comuna Fântânele, circula la volanul BMW-ului, pe strada Nicolae Iorga, dinspre Gara Burdujeni spre pasarelă. La intersecția cu strada ce face accesul pe sub pasarelă, deși mai avea de parcurs foarte puțin până la Calea Unirii, unde urma să-și schimbe direcția, șoferul a intrat într-o depășire neregulamentară și fără a se asigura, deși din față, din sens opus, circula regulamentar un autoturism Toyota, condus de Bogdan B., în vârstă de 42 de ani, din municipiul Suceava, care era în mașină alături de soția sa.

accident-in-suceava-provocat-de-un-sofer-de-19-ani-2

Autoturismul BMW a acroșat violent din lateral autoturismul Toyota, după care a fost proiectat într-un autoturism VW Bora, care venea de pe strada de acces de sub pasarelă.

La fața locului au intervenit două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, de la Detaşamentul de pompieri Suceava, şi două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava.

Leziuni aveau doar cei doi soți din mașina care se deplasa regulamentar. Cei doi au fost extrași din mașină conștienți și cooperanți. Conform primelor investigații medicale, cei doi nu aveau leziuni grave.

Toți cei trei șoferi implicați în accident au fost verificați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Sursă: Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles