Top 5 This Week

Related Posts

Accident îngrozitor la ieșirea din județ, cu 4 morți și 5 grav răniți

Raed Arafat, șeful DSU, a declarat la Digi24 că cele patru persoane decedate sunt adulte. Din rândul răniților, un alt adult este în stare critică iar un copil în stare gravă; ceilalți răniți sunt copii și au suferit răni ușoare.

Sambata, 14 octombrie 2017, in jurul orei 17.40, pe DN 2E Falticeni – Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii, a avut loc un grav accident de circulatie in urma caruia au murit patru persoane, iar alte cinci, intre care patru copii, au fost ranite.

In accident au fost implicate doua autovehicule, care au intrat in coliziune frontala, in urma unei depasiri. Autoritatile au activat Planul Rosu de interventie şi la faţa locului au fost trimise 2 autospeciale pentru descarcerare şi 7 ambulanţe, din care una de transport victime multiple.

Din nefericire, în urma accidentului, 4 persoane au decedat pe loc şi au rămas încarcerate în maşini, iar altele 5 persoane au ajuns la spital. Din cei 5 răniţi, unul este adult, o femeie de 35 de ani, şi 4 copii cu vârste de 3, 6, 8 şi 10 ani. Din păcate, 3 dintre copii erau în stare de inconştienţă.

Sursa: Obiectiv de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles