Actualitate

(FOTO) Accident la Milișăuți, unde o femeie și copilul ei au fost grav răniți

accident-la-milisauti-unde-o-femeie-si-copilul-ei-au-fost-grav-raniti-4

Grav accident rutier, pe raza localitatii Milisauti, joi dimineata. Masina in care se aflau o mama si un copilas de un an a fost scapata de mama de sub control si a ajuns in gardul unei case.

In urma impactului puternic, cei doi ocupanti ai vehiculului au fost raniti iar femeia a ramas incarcerata. Masina a pus la pamant un gard din fier forjat de la o gospodarie. Proprietarii casei au auzit bubuitura de la accident si au iesit din locuinta. Ei au scos copilul de 2 ani, care plangea, din masina, l-au invelit cu o patura si au sunat la 112(vezi declaratii proprietari casa).

accident-la-milisauti-unde-o-femeie-si-copilul-ei-au-fost-grav-raniti-1

 

accident-la-milisauti-unde-o-femeie-si-copilul-ei-au-fost-grav-raniti-2accident-la-milisauti-unde-o-femeie-si-copilul-ei-au-fost-grav-raniti-3accident-la-milisauti-unde-o-femeie-si-copilul-ei-au-fost-grav-raniti-4accident-la-milisauti-unde-o-femeie-si-copilul-ei-au-fost-grav-raniti-5accident-la-milisauti-unde-o-femeie-si-copilul-ei-au-fost-grav-raniti-6Femeia a fost scoasa din interior de pompierii de la Descarcerare si apoi transportata la Spitalul Judetean Suceava cu multiple leziuni(vezi declaratie Liviu Carlan, sef UPU Suceava). Copilasul a scapat cu rani minore. Conform politistilor, soferita a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Este vorba despre o localnica din Milisauti care mergea spre municipiul Suceava.

Sus