Actualitate

Accident la Rădăuți | Beat fiind, și-a băgat prietenul în spital

beat fiind și-a băgat prietenul în spital

Un tânăr de 23 de ani din Horodnic de Jos și-a băgat prietenul în spital conducând mașina sub influența băuturilor alcoolice.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 4:20, în timp ce conducea autoturismul pe strada 1 Mai din Rădăuți sub influența băuturilor alcoolice, un tânăr de 23 de ani din comuna Horodnic de Jos a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă. Din accident, a rezultat rănirea unui tânăr de 20 de ani din Volovăț – prietenul conducătorului auto și pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care și la spital i s-au recoltat probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Articol preluat de pe informațiata.ro

Sus