Actualitate

Accident produs la Măneuţi de un tânăr băut

accident-maneuti

Un tânăr de 24 de ani, din Dornești, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a produs o tamponare pe raza satului Măneuţi.

Ieri dimineaţă, la ora 02.07, Vasile Cornea, din comuna Frătăuţii Vechi, a anunţat prin 112 faptul că pe raza satului Măneuţi, comuna Frătăuţii Vechi, a avut loc un accident rutier, iar șoferul autovehiculului se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiștii deplasaţi la faţa la locului au depistat pe un drum comunal de pe raza satului Măneuţi  un autotu­rism Volkswagen Golf care prezenta avarii în partea din faţă. Atât persoana care a sunat la 112, cât și proprietarul unei case din apropiere au indicat persoana care a condus autovehiculul implicat în evenimentul rutier, respectiv pe Florin Prelucă, de 24 de ani, din comuna Dornești, care era lângă mașină.

Cum mirosea a băuturi alcoolice, tânărului i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest în vederea stabilirii alcoolemiei, însă Florin Prelucă a refuzat acest lucru, după care a fost dus la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea prelevării de probe biologice de sânge, unde de asemenea tânărul a refuzat să îi fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. In acest caz se fac cercetări cu privire la infracţiunea de „refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice pentru determinarea alcoolemiei”.

sursa: obiectivdesuceava.ro

Sus