Actualitate

Accident rutier cu victime umane în Siret

Un accident rutier deosebit de grav cu victime umane a avut loc în cursul zilei de ieri pe raza orașului Siret, în cartierul Mănăstioara. Conform unui comunicat ISU Bucovina Suceava, pe 21 mai 2016, la orele 16:33 a fost anunțat la 112 un accident rutier.

Update 2: În baza unei decizii a Judecătoriei Rădăuți suspectul Ioan Muha a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. De asemenea a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ”ucidere din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” 

Update: În urma testării șoferului cu aparatul etilotest s-a obținut un rezultat de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior el a fost  reținut pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Suceava și cauza sa urmează să fie prezentată în fața tribunalului în vederea luării unei măsuri privative de libertate.

Se pare că un autoturism a intrat în coliziune cu balustrada unui pod, apoi s-a lovit cu partea dreaptă de un stâlp din beton, care a fost rupt în urma impactului. Ca urmare a coliziunii au rezultat două victime, șoferul I.M. (în vârstă de 27 de ani) și pasagerul D.D. (în vârstă de 54 de ani). Când echipajul de intervenție al pompierilor a ajuns la fața locului șoferul era conștient iar pasagerul se afla în stare de inconștiență.

Pompierii echipajului au luat măsuri specifice de siguranță precum deconectarea bornelor de la bateria autoturismului și verificarea scurgerilor de lichide inflamabile. De asemenea au descarcerat și victima inconștientă  și au predat-o echipajului S.A.J. care a transportat-o la spital.

Din păcate, rănile foarte grave au făcut imposibilă salvarea vieții pasagerului care a decedat ulterior la spital.

Sus