Top 5 This Week

Related Posts

Accident sub influenţa alcoolului

Un şofer urmărit de poliţişti după ce a fost surprins de radar cu viteză peste limită şi nu a oprit la semnalul de oprire a pierdut la un moment dat controlul direcţiei, intrând cu maşina în gardul unei case. În urma testării cu aparatul etilotest, oamenii legii au constatat că cel care a produs accidentul băuse înainte de a se urca la volan.

Întregul incident s-a derulat în cursul serii de duminică, în jurul orei 21.00, în timp ce poliţiştii din cadrul Poliţiei Vicovu de Sus supravegheau cu radarul traficul pe strada Calea Cernăuţi din oraş. La un moment dat aceştia au observat un autoturism Audi A6 care se deplasa dinspre Straja spre Vicovu de Jos, fiind înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 94 km/h în localitate.

Cel de la volan nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, continuându-şi deplasarea cu viteză. Urmărit de autospeciala de poliţie pe o distanţă de aproximativ 4 kilometri, la un moment dat şoferul autoturismului Audi a pierdut controlul maşinii, a pătruns cu maşina pe partea stângă a sensului de mers, după care a intrat în coliziune cu gardul unei gospodării. După ce au reuşit scoaterea şoferului din autoturism şi acordarea primului ajutor, poliţiştii l-au identificat ca fiind Adrian C., în vârstă de 29 de ani, din comuna Brodina. El a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles