Actualitate

Accident teribil la Milișăuți

accident teribil

În urmă cu foarte puțin timp a avut loc un accident teribil la Milișăuți, în care se pare că și-a pierdut viața un tânăr din Iaslovăț.

Update: Conform comunicatului IPJ Suceava, tânărul s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini și a încercat să forțeze întoarcerea pe banda sa din cauza unui autoturism care venea pe contrasens. Din cauza vitezei excesive acesta a acroșat un autovehicul condus regulamentar de un bărbat de 47 de ani din Arbore apoi a ieșit în afara carosabilului.

Autovehiculul implicat în accident a fost distrus în întregime și un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Iaslovăț a decedat. Tânărul conducea cu viteză un autoturism BMW și a pierdut controlul asupra acestuia lovindu-se de un copac. Impactul a fost atât de puternic încât a fost nevoie de intervenția pompierilor SMURD pentru scoaterea trupului neînsuflețit dintre fiarele contorsionate.

Tânărul s-a întors duminică din Anglia duminica aceasta și se îndrepta de la Iaslovăț spre Suceava pentru a-și vedea iubita. Acesta s-a angajat într-o depășire și a pierdut controlul autoturismului său cu volan pe partea dreapta.

autovehicul

autoturism 2

 

Sus