Actualitate

Accident ușor în Frătăuții Vechi

Alaltăieri, 16 mai 2016, un accident ușor a avut loc în extravilanul localității Frătăuții Vechi. Chiar dacă ultima perioadă a fost mai liniștită din punct de vedere al accidentelor rutiere, tot au mai fost semnalate mici incidente în zona Rădăuților.

Astfel, conform comunicatului poliției, pe 16 mai 2016 la orele 05:14 a avut loc un accident ușor pe DJ 178C în extravilanul localității Frătăuții Vechi. Se pare că un bărbat în vârstă de 31 de ani din municipiul Rădăuți s-a angajat în depășirea unui autoturism care circula pe aceeași direcție de mers. În timpul manevrei, acesta a acroșat un biciclist, în vârstă de 63 de ani, tot din municipiul Rădăuți și l-a accidentat ușor.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul obținut a fost negativ. Ulterior, la spital celor doi le-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Ca urmare a accidentului, poliția a întocmit un dosar penal care urmează să fie soluționat procedural.
Ne bucurăm de faptul că nimeni nu a fost grav rănit, dar nu putem să nu remarcăm faptul că nu avem nicio informație privind responsabilul accidentului. Nu știm dacă șoferul angajat în depășire nu a acordat suficient spațiu biciclistului, dacă biciclistul purta regulamentarele haine reflectorizante sau dacă biciclistul a pierdut controlul bicicletei în momentul accidentului.

Sus