Top 5 This Week

Related Posts

Accidente grave, la Dănila și Stroiești cu persoane încarcerate și un bărbat mort, azi dimineață

Două accidente cu consecințe grave, care au necesitat intervenția echipajelor de descarcerare, au avut loc duminică dimineață, pe principalele drumuri naționale din județ.

Din păcate, unul dintre bărbații implicați în accident a decedat la puțin timp după accident.În jurul orei 7.00, pe DN 17, la Stroiești, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un cap de pod.

accident-stroiesti-1

accident-stroiesti-1

Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, a intervenit la fața locului, unde șoferul mașinii era încarcerat. Din mașină a fost scos un tânăr de 22 de ani, șoferul, care era conștient, dar care avea multiple traumatisme. Tânărul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava. Tânărul a fost băgat direct în sala de operație, având leziuni grave.

A doua alarmă majoră s-a dat la 8.45, de această dată pe E 85, la intrarea în Dănila dinspre Suceava. Aici, două autoturisme au intrat în coliziune violentă, la fața locului fiind găsite trei persoane rănite, din care două încarcerate.

accident-danila-1

accident-danila-1

„După extragerea răniților încarcerați, doi bărbați, unul dintre ei în stare de inconștiență, au fost predați colegilor de pe ambulanțe, iar ulterior transportați către Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava”, au transmis pompierii militari suceveni. Unul dintre bărbați, în vârstă de 54 de ani, a fost declarat decedat la puțin timp după accident.

Al doilea, în vârstă de 70 de ani, avea și el leziuni grave. A treia victimă, o femeie în vârstă de 21 de ani, conștientă, a fost și ea transportată la spital. Și în cazul acesteia, prima evaluare de la urgențe, a indicat leziuni destul de grave

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava 

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles