Actualitate

Accidente multiple provocate de un șofer din Vicovu de Sus

șofer din Vicovu de Sus

Ziua de ieri, 30 mai 2016, este una pe care un șofer din Vicovu de Sus nu o să o uite foarte curând. Conducătorul auto a reușit să producă un șir de accidente care la prima vedere par inexplicabile.

În jurul orei 19:17 în vreme ce își conducea autoturismul pe DN 1H, pe raza comunei Putna, acesta a reușit să acroșeze o căruță oprită pe partea dreaptă a drumului. După acest incident el a hotărât să întoarcă automobilul și să se deplaseze spre Gura Putnei. În drum spre sat acesta a mai acroșat cu oglinda o minoră de 11 ani care se deplasa pe partea dreaptă a drumului. Pentru ca șirul să fie complet a mai lovit ulterior și un gard din beton.

Realizând probabil fapta comisă conducătorul auto și-a rupt numerele de  înmatriculare și a încercat să plece de la locul ultimului accident dar a fost oprit de un localnic cu spirit civic. După ce la fața locului a ajuns un echipaj de poliție acesta a fost testat cu aparatul etilotest și s-a obținut un rezultat de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital  i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Ca urmare a șirului de incidente poliția a întocmit un dosar penal care urmează să fie soluționat procedural.

Sus