Actualitate

ACS Bucovina Rădăuți în moarte clinică

acs_bucovina_radauti

Ceea ce este clar în momentul de față, este că orașul Rădăuți este un fel de absolut nimic. Este un oraș în care nu se întâmplă nimic senzațional, toți fură și toți pun lacăte pe ceea ce ar fi bun sau poate deveni bun. Așa se întâmplă și cu ACS Bucovina Rădăuți, o echipă de fotbal care este, dar poate sa nu mai fie. Uitați ce spune un om.

Interviu cu un necunoscut:

”Nepasărea autorităților locale duce la dispariția clubului care în ultimii 4 ani a reprezentat orașul cu succes în liga a 3-a.

25 de jucători plus 50 de copii din oraș, de asemenea numeroși suporteri nu vor mai avea unde sș vadă „sportul rege” în Rădăuți. Probabil că asta merităm . Probabil că dacă gazonul terenului de la stadion trebuia pavat, acest lucru s-ar fi întamplat de 10 ori în ultimii ani. Indiferent de „edili”, acești băieți merită respectul nostru pentru că s-au autodepăsit. Ne-au facut să fim mândri contra echipei din Baia Mare (care vorba aia a ținut piept Stelei, locul 1 din seria 2 liga a 2-a), au tremurat peste 1500 de oameni la acel meci. Păcat, mare păcat. Ne merităm soarta pentru că tolerăm situația, conducerea orașului.”

Noi zicem că se poate face ceva. Noi zicem că totuși, să ne fie rușine dacă se va închide și această ușă.

Sus