Top 5 This Week

Related Posts

Acţiune a poliţiei la Marginea, pentru siguranță

Secția 3 Poliție Rurală Marginea a organizat duminică şi luni o acţiune pe raza de competență pentru depistarea participanţilor la traficul rutier care încalcă prevederile legale, mai ales pe timp de zi, pe combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere (pietoni și bicicliști), iar pe timp de noapte, pe disciplinizarea și depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.550 lei.De asemenea, a fost constatată o infracţiune la regimul rutier.Totodată, în cadrul acţiunii au fost verificate 212 vehicule şi testaţi cu aparatul etilotest 98 de şoferi. Având în vedere faptul că în zonă sunt utilizate frecvent vehicule înmatriculate în străinătate, pentru prevenirea unor evenimente rutiere pe fondul defecţiunilor tehnice şi pentru verificarea legalităţii punerii în circulaţie a unor astfel de autoturisme, un capitol aparte al acţiunii l-a constituit controlul acestor vehicule.

Pentru abaterile constatate au fost ridicate 9 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 3 seturi de plăcuțe de înmatriculare.Un bărbat de 36 de ani, din comuna Marginea, a fost depistat de polițiști pe un DC neclasificat din localitate, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie auto. „Pe perioada derulării acţiunii nu au fost înregistrate evenimente rutiere, iar prezenţa sporită în teren a poliţiştilor a generat un climat de siguranţă publică, nefiind înregistrate sesizări privind comiterea unor fapte antisociale.

Astfel de acţiuni care necesită un efort uman şi logistic sporit vor continua, poliţiştii atrăgând atenţia asupra faptului că manifestă toleranţă zero faţă de orice comportament care poate aduce atingere siguranţei cetăţeanului”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles