Top 5 This Week

Related Posts

Adolescent agresiv reținut de poliție

Adolescent din Zvoriștea ce urmează să fie prezentat joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii judiciariști din cadrul Poliției Municipiului Suceava au reușit să documenteze activitatea infracțională a unui adolescent de 15 ani din comuna Zvoriștea, să administreze material probator și să dispună de mărui preventive față de acesta, conform legii, inclusiv privative de libertate. Tânărul e bănuit de comiterea unei tâlhării și a unei tentative de tâlhărie, existând indicii că acesta a mai comis și alte fapte similare, victime fiind persoane vârstnice. În data de 12 octombrie tânărul ar fi tâlhărit în plină stradă o femeie d 72 de ani din municipiul Suceava, căreia i-a furat din mână un portofel cu bani, prejudiciul fiind de circa 500 lei.

De asemenea, în data de 8 noiembrie a încercat să tâlhărească o femeie de 80 de ani din municipiul Suceava, în fața scării blocului acesteia. Prin violență a încercat să-i fure sacoșa. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava au reușit identificarea adolescentului. În urma expertizelor s-a depistat faptul că acesta avea discernământ la momentul comiterii faptelor. În baza probelor, a fost reținut pentru 24 de ore și incarcerat în arestul IPJ Suceava, iar ieri a fost prezentat Parchetului de pa lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a minorului și a altor persoane din anturajul acestuia.

Articol preluat de pe informatiata.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles