Actualitate

Aeroportul Salcea dă semne de succes

aeroportul Salcea

Aeroportul Salcea pare să se transforme într-o poveste de succes, deși modernizarea sa a fost criticată din cauza proximității față de Iași și Bacău. Calea aerului devine o opțiune tot mai frecventă pentru turiștii care vor să viziteze Bucovina și pentru locuitorii județului și companiile aeriene par să se adapteze la această realitate.

„Aseară, zborul TAROM de la București care a aterizat la Suceava la ora 22.30 a fost operat cu un avion Airbus 318, în locul obișnuitului avion ATR 42, care a efectuat aceste curse de la redeschiderea Aeroportului de la Salcea. Compania TAROM a decis această schimbare după ce a observat o creștere continuă a numărului de călători pe ruta Suceava – București – Suceava. Astfel, față de cele 48 de locuri  care puteau fi ocupate în avioanele ATR, acum, pe această rută, TAROM poate pune la dispoziție cel puțin 110 locuri pentru fiecare zbor.”

Citește continuarea știrii în Obiectiv de Suceava.

Reamintim faptul că începând de astăzi pe aeroportul din Suceava există și o a doua rută internațională, spre aeroportul Luton din Londra.

Sus