Actualitate

Afacere ca pe roate la Nisipitu: Țigări de 100.000 euro confiscate!

țigări-contrabanda-nisipitu

În urma unor percheziții efectuate la o gospodărie din Nisipitu, polițiștii de frontieră au descoperit în două garaje și într-o mașină 42.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 500.000 lei. Proprietarul locuinței, o femeie de 42 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă, iar țigările și un Mitsubishi Pajero au fost confiscate.

Polițiștii de Frontieră de la Brodina, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus, au ridicat în urma unei percheziții domiciliare efectuate în două imobile din localitatea Nisipitu țigări de contrabandă în valoare de 500.000 de lei.Aproximativ 42.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din România, în valoare de aproximativ 500.000 lei, descoperite în două garaje dintr-un imobil de pe raza localității Nisipitu, județul Suceava, au fost ridicate în vederea confiscării, iar proprietarul imobilului este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, informează un comunicat al poliției de Frontieră.

O echipă operativă formată din lucrători din cadrul S.P.F. Brodina și S.T.P.F. Suceava, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus, s-au deplasat la imobilul respectiv, unde a fost identificat proprietarul acestuia, Elena O., în vârstă de 42 de ani. Deoarece aceasta nu a permis accesul oamenilor legii în curtea imobilului, s-a luat măsura supravegherii locației până la emiterea unui mandat de percheziție.

Astfel, în baza mandatului de percheziție emis de către Judecătoria Rădăuți, polițiștii de frontieră au efectuat un control la locuința acesteia, ocazie cu care au fost descoperite, în două garaje și într-un autoturism marca Mitsubishi Pajero, înmatriculat în Marea Britanie, aproximativ 84 colete cu țigări de contrabandă.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 500.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul marca Mitsubishi Pajero, în valoare de 9.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina, județul, Suceava în vederea continuării cercetărilor. (O.S.)

 

Preluare: obiectivdesuceava.ro

Sus