Top 5 This Week

Related Posts

Alarmat.ro deschide în Rădăuți primul magazin de prezentare

Alarmat.ro deschide în Rădăuți primul magazin de prezentare cu automatizări porți și uși de garaj, interfoane și videointerfoane, sisteme de alarmă, sisteme de supraveghere,sisteme de televiziune cu circuit închis (CCTV), rețele pentru mărirea ariei de acoperire în instituții și clădiri cu interes crescut sau scăzut a internetului wireless, transport de date punct la punct prin intermediul antenelor wireless, sisteme de panică medicală și lumini ambientale.

Aici veți avea posibilitatea să vedeți instalate și montate produsele pe care noi le utilizăm în scopuri domestic, comerciale sau industrial. Scopul nostru este de a vă ajuta să găsiți soluții eficiente în sporirea securității și a confortului dumneavoastră cu ajutorul celor mai noi tehnologii de pe piață, montate de o echipă de profesioniști.

În magazin avem expuse și instalate o gamă variată de sisteme de supraveghere, videointerfoane, automatizări de porți culisante și batante și sisteme de alarmă. Vă punem la dispoziție echipamente de calitate care susțin scopul nostru. În cazul în care nu știți cu exactitate ce va doriți, echipa noastră vă stă la dispoziție atât la magazin cât și telefonic, în vederea consultanței gratuite pentru o alegere optimă.

Echipa noastră activează în domeniu de aproximativ 8 ani și a efectuat o multitudine de lucrări atât pentru locuințe cât și pentru instituții.

Magazinul Alarmat este deschis de luni până vineri în intervalul orar 9-17. Pentru mai multe detalii vizitează-ne și pe site-ul nostru https://alarmat.ro/ sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/www.alarmat.ro/.

Pentru orice întrebare sau nelămurire vă stăm la dispoziție și ne puteți contacta la următoarele numere de telefon: 0741318450 (Iulian Olaru) sau 0748908175 (Alina Ursachi) în intervalul orar menționat mai sus.

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles