bucovina aleargă habitat pentru umanitate rădăuți
Actualitate

Bucovina aleargă pentru o CASĂ | Habitat pentru Umanitate Rădăuți

Habitat pentru Umanitate Rădăuți în parteneriat Asociația Bunul Samaritean vă invită să participați la evenimentul Ștafeta COMPANII PENTRU COMUNITATE – ediția I ce se va desfășura în Rădăuți, sâmbătă, 17 iunie 2017, de la orele 10:00.

Această ștafetă NU este un concurs de alergare, este o acțiune caritabilă care are scopul de a promova misiunea Habitat pentru Umanitate Rădăuți în Bucovina, de a atrage fonduri de la persoane fizice angajaţi în cadrul companiilor locale, dar şi terţe, neafiliate vreunei companii și de a atrage voluntari pentru proiectul de voluntariat Bucovina Build & Travel 2017, în urma căruia 15 familii în nevoie vor beneficia de o locuință decentă pe care să o numească ACASĂ. Participanții pot chiar mobiliza propriul angajator să se implice. Fondurile strănse, după acoperirea cheltuielilor evenimentului, se vor folosi pentru construirea casei familiei Niculescu, una dintre cele 15 familii beneficiari.

Cei de la Habitat pentru Umanitate Rădăuți anunță că data limită pentru înscrieri și plata taxei de participare este 14 iunie 2017 (miercuri la ora 17:00).

Sunt 2 modalități de participare: alergător simplu sau alergător-fundraiser (atrăgător de fonduri).

Sunteți initați astfel să vă alăturați și chiar dacă vă gândiți că nu știți cum să strângeți fonduri, ei vă pot ajuta și astfel puteți învăța o nouă îndemânare de viață. Pentru acest scop, ei vor crea o pagină de strângere de fonduri pe Galantom.ro, o platformă națională de încurajare donații și implicare în comunitate, unde vă veți putea invita familia, colegii de muncă și prietenii să doneze ușor și rapid online. De asemenea, vă vor trimite sfaturi de strângere de fonduri și vor fi aproape pentru orice întrebări și nelămuriri.

Formularul de întregistrare se completează direct AICI, pe site-ul Habitat pentru România Rădăuți.

Bucovina aleargă pentru o CASĂ | Habitat pentru Umanitate Rădăuți
Sus