Actualitate

Alt autovehicul incendiat la Rădăuți

Noaptea trecută, în Rădăuți, s-a repetat scenariul de săptămâna trecută și pompierii au fost chemați de urgență să intervină la un autovehicul incendiat.

Ceea ce este surprinzător la acest al doilea caz de autovehicul incendiat este că a avut loc la doar câteva zile distanță pe aceeași stradă din localitate, Dimitrie Dan. Nu este clar, până în acest moment, dacă incendiatorul este o persoană cu probleme psihice sau este vorba de răzbunări făcute la comandă.

„Ieri dimineață, în jurul orei 3.00, pompierii de la Detașamentul Rădăuți au fost sesizați de faptul că un autoturism arde violent, în fața unei case, pe strada Dimitrie Dan din municipiul Rădăuți.

La fața locului s-a constatat că incendiul a pornit din interiorul autoturismului și exista pericol de propagare la întreaga mașină, dar și la casa aflată în imediata apropiere. Autoturismul Opel Corsa îi aparține localnicului Ioan P., cel care locuiește în casa lângă care era parcată mașina. Pompierii nu au mai putut salva mașina, care a ars în proporție de 80%.”

Citește continuarea știrii în Monitorul de Suceava

Sus