Sport

Amical fără goluri între Foresta şi Bucovina Rădăuţi

bucovina radauti

În perspectiva meciului de sâmbătă, de pe Areni, cu CS Mioveni, conducerea Forestei a perfectat pentru ieri după-amiază un joc test, pe Areni, în compania singurei reprezentante a judeţului în eşalonul al treilea, Bucovina Rădăuţi.

Cu acest prilej antrenorii Nuno Pedro, Khalil Chakroun, Bogdan Tudoreanu şi Marius Lup au dorit să-i vadă la lucru pe jucătorii din lot care au evoluat mai puţin până acum, dar şi să opereze ultimele retuşuri în contextul partidei cu Mioveniul, din etapa a VIII-a a Ligii secunde.

Întâlnirea dintre Foresta şi Bucovina Rădăuţi a fost una echilibrată şi nu foarte spectaculoasă. Dacă trupa lui Daniel Bălan a venit cu lecţia bine învăţată, s-a apărat grupat încercând să acţioneze pe contraatac ori de câte ori a avut ocazia, „galben-verzii” au arătat că mai au mult de lucru la relaţiile de joc, întâmpinând mari probleme la construcţie.

Cea mai amare ocazie de gol a meciului a aparţinut oaspeţilor, în minutul 13, atunci când Stoian a lovit bara porţii lui Began cu un şut înşelător, din colţul careului de 16 metri. Sucevenii au fost ceva mai activi pe faza ofensivă în mitanul secund, când au ameninţat poarta adversă prin Kimbaloula şi Movsesyan.

Foresta: Began – Secrier, Pappoe, Diallo, Belevschi – Cerlincă, Stănescu, Sumanariu, Acolatse – Coroamă, Kimbaloula. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Duceac, Masella, Movsesyan, Păvăluc, Belkacem, R. Bosânceanu, Onofraş, Renquin şi portarul Ursachi.

Bucovina: Puianu – Alecsandru, Florescu, Vişinar, Antonesei – Macovei, I. Mihai, Jamilu, Ungurianu – Stoian, D. Ciobanu. Au mai jucat Vitu, Timiş, D. Bălan, Racocea şi Tironeac.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava 

Sus