Actualitate

Amical între Bucovina Rădăuți și o echipă de juniori de la LPS

bucovina_radauti_fotbal

Formaţia de Liga a III-a Bucovina Rădăuţi a disputat ieri primul amical din intersezon, în compania unei echipe de juniori de la Liceul cu Program Sportiv, pregătită de Ovidiu Murariu şi Marius Lup.

Chiar dacă s-a jucat pe o vreme potrivnică, partida a avut o desfăşurare antrenantă. Câştig de cauză au avut la final rădăuţenii, care s-au impus cu scorul de 7-2, cu ajutorul golurilor marcate de Zaremba (3), Luţac (2), Stoian şi Amariei. Pentru LPS au punctat Cotos şi C. Buziuc.

Bucovina Rădăuți a evoluat în alcătuirea Butnariu – Alecsandru, Sava, C. Ciurlă, Antonesei – A. Ciurlă, Amariei – Vişinar, Şorodoc, Stoian – Zaremba. Au mai intrat: Prutean, Luţac, Hrehorciuc şi Păstru.
Faţă de echipa cu care a încheiat sezonul de toamnă, Bucovina Rădăuţi l-a pierdut pe căpitanul Vasile Vitu, în vreme ce alţi doi jucători, Ionuţ Plămadă şi Eduard Julei se află în pregătiri cu Rapid Suceava.
Totodată, bucovinenii au rămas şi fără trei juniori: Andrei Șcheul a fost nevoit să renunţe la fotbal din cauza problemelor medicale, Sebastian Vicol s-a întors la Liceul cu Program Sportiv Suceava, în timp ce un alt tânăr, Ciprian Ieşan, a plecat la muncă în străinătate.
„Din păcate, am fost anunţat că fundaşul central Cristian Hrimiuc intenţionează să renunţe la activitatea sportivă. Sper să-l putem transfera pe rapidistul Radu Sava, care a debutat deja în echipa noastră, însă mai avem nevoie de întăriri”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

stiri-radauti.com

Sus