Top 5 This Week

Related Posts

Ancheta unui accident în care a murit un copil stă pe loc pentru că nu s-a plătit necropsia

Dramele pe care le trăiesc multe familii în urma accidentelor rutiere care se petrec în număr mare în judeţ sunt de multe ori amplificate şi de alţi factori care nu ar trebui să existe într-o ţară normală.

Un caz aparte prin tragismul său este cel al unei familii din Comăneşti, care şi-a pierdut fiul în vârstă de 8 ani într-un accident rutier petrecut pe 15 iulie. Deşi au trecut aproape patru luni de la accident, nici măcar rezultatele necropsiei nu sunt depuse la dosar. Nu pentru că acestea nu ar fi finalizate, ci pentru că organul de cercetare penală, în speţă Poliţia, nu are bani să achite necropsia. Nu e vorba nici măcar de o sumă mare de bani, în jur de 1.000 de lei, însă autopsiile se achită eşalonat, în ordinea vechimii.

În dosar nu a fost dispusă încă nici expertiza care trebuie să stabilească condiţiile exacte ale producerii accidentului.

Moartea a venit de pe contrasens, deşi aveau de mers 150 de metri până acasă

Pe 15 iulie, micuţul Dragoş Nistor, în vârstă de 8 ani, din Comăneşti, se afla în casa unor vecini ai părinţilor săi, unde se juca cu un alt copil. În jurul orei 14.00, sora acestuia, Trandafira Andreea, în vârstă de 19 ani, a mers după fratele ei, să-l aducă acasă. Doar 150 de metri au avut de mers cei doi pe marginea drumului. Suficient cât să se producă o tragedie.

Din primele cercetări făcute de poliţişti la faţa locului a rezultat că în jurul orei 14.45, un şofer în vârstă de 59 de ani, din municipiul Suceava, Mihai Tabarcea, aflat la volanul unui Seat Cordoba, a pierdut controlul asupra maşinii, deşi era ieşit de mult dintr-o curbă, autoturismul intrând pe contrasens şi lovindu-i pe cei doi, care se deplasau pe partea stângă a drumului public. Fata de 19 ani se deplasa pe jos, în timp ce băiatul era pe o bicicletă.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

spot_img
@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles