Actualitate

Arest preventiv pentru femeia din Arbore care și-a înjunghiat concubinul

arest preventiv pentru femeia ce a injunghiat concubinul

Arest preventiv pentru Luminița C. în vârstă de 45 de ani din satul Clit, comuna Arbore, pentru tentativă de omorFemeia este acuzată că în urma unui conflict avut cu concubinul ei, l-a înjunghiat pe acesta în spate.

Polițiștii judiciariști și criminaliști au reușit, sub coordonarea procurorului de caz, să probeze vino­vă­ția unei persoane care și-a agresat concubinul fo­losind un cuțit, în ciuda eforturilor depuse de vic­timă și de agresor pentru a ascunde fapta. Chiar da­că victima și agresorul au intenționat să inducă piste false pentru a se sustrage urmăririi penale, polițiștii au reușit după activități investigative și expertize criminalistice să stabilească circumstanțele producerii faptei și să acorde arest preventiv.

La data de 11 iunie 2017, la ora 23.44, agenții Postului de Poliție Arbore au fost anunțați prin 112 de către Luminița C., de 45 de ani din satul Clit, comuna Arbore, despre faptul că, Neculai F., concubinul ei de 53 de ani, din comuna Avrămeni, județul Botoșani, domiciliat fără forme legale în comuna Arbore, a fost înjunghiat cu un cuțit în spate. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că bo­to­șăneanul a fost înjunghiat în spate cu un cuțit. El a declarat faptul că în timp ce se afla în casă împreună cu concubina lui, a fost strigat de o persoană să iasă din locuință, lucru pe care l-a și făcut, iar în momentul în care s-a apropiat de poartă a fost înjun­ghi­at în spate. Bărbatul a declarat că nu a re­­­­cunoscut persoana care l-a strigat după voce și nici nu i-a reținut semnalmentele. De asemenea, concubina individului înjunghiat nu a putut oferi date care să ajute la elucidarea misterului.

Din verificările făcute de polițiști, s-a stabilit că între cei doi concubini există o stare conflictuală mai veche, pe fondul neînțelegerilor și consumului de băuturi alcoolice. În urma efectuării investigării tehnico-științifice a locului faptei nu au fost găsite elemente care să susțină declarațiile victimei, respectiv faptul că ar fi fost înjunghiat de o persoană necunoscută.

Mai multe detalii pe obiectivdesuceava.ro

Sus