Top 5 This Week

Related Posts

Aspru incendiu la Poieni Solca, 20 stupi de albine salvați

Din cauza unui conductor electric neizolat corespunzător, o gospodărie din Poieni Solca a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au salvat casa proprietarului, un depozit de furaje și 20 de stupi de albine.

La data de 20 iulie 2017, la ora 18.46, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Poieni Solca.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o bucătărie de vară și exista pericolul de propagare la întreaga gospodărie. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Au ars bucătăria de vară și bunurile din interior, pe o suprafață de aproximativ 40 mp și s-au degradat doi stupi de albine. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător. Incendiul a fost stins la ora 19.35, iar pompierii au salvat casa proprietarului, un depozit de furaje și 20 de stupi de albine.

Ieri dimineață, la ora 01.22, militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Saru Bucovinei, comuna Saru Dornei. La sosirea echipajelor, ardea o hală pentru debitare a lemnului, existând pericolul de propagare la casa de locuit și la anexele gospodărești. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. A ars hala pe o suprafață de aproximativ 50 mp. A mai ars un metru cub de cherestea și s-a degradat instalația de debitare. Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor căzute dintr-o sobă fără acumulare de căldură.

Incendiul a fost stins la ora 02.10, iar pompierii au salvat locuința și anexele gospodărești.

Articol preluat de pe obiectivdesuceava.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles