Actualitate

Audi A6 indisponibilizat plin de țigări de contrabandă

Tigari-de-contrabanda

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina au declanșat, ieri, 20 martie a.c., o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina au declanșat, ieri, 20 martie a.c., o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 22.55, lucrătorii noștri au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Ulma, mai multe persoane care încărcau într-un autoturism colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au intervenit pentru reținerea bărbaților, iar în momentul în care aceștia au observat patrula poliției de frontieră au abandonat mașina și coletele și s-au dispersat în localitate.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, iar autoturismul marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie şi coletele cu țigări depistate abandonate, au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.340 pachete cu țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană, în valoare de 47.740 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării. De asemenea, autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Sus