Top 5 This Week

Related Posts

Autocarul Suceava-Otopeni, implicat într-un grav accident pe drum

Ieri după-amiază, în jurul orei 15.30, pe DN2 (E 85) autocarul cu 40 de pasageri care plecaseră de la Suceava spre București a fost implicat într-un grav accident de circulație.

Conform “Ziarului de Vrancea”, conducătorul unei autoutilitarei care se deplasa pe sensul Buzău-Focșani nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autocarul care circula din direcția opusă. Ambele au ajuns în afara părții carosabile.

In urma impactului deosebit de violent au fost rănite trei persoane. Una dintre persoanele rănite grav a decedat la spital, iar un al doilea rănit este în stare gravă. Potrivit Poliției Județene Vrancea, persoana decedată este un bărbat de 35 de ani care se afla în dubița implicată în accident și care a murit la Spitalul Județean din Focșani. Cel de-al doilea rănit, care se afla tot în dubiță, este spitalizat în stare gravă. De asemenea, în accident a fost rănit și șoferul autocarului, care însă are leziuni ușoare. În autocar se aflau aproximativ 40 de oameni care plecaseră de la Suceava spre București, autocarul făcând curse pe acest traseu. Niciunul dintre pasageri nu a fost rănit, oamenii fiind preluați de un autocar trimis de firma transportoare și duși la București.

Conform Poliției, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic, mai precis ploaie. De asemenea, în zonă au loc lucrări de refacere a carosabilului.

Sursă: Obiectiv de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles