Actualitate

(FOTO) Autotren încărcat cu citrice răsturnat la Grănicești

Un autotren încărcat cu citrice s-a răsturnat marți după amiază pe un drum național din afara comunei Grănicești.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.50, la intersecția dintre drumurile DN 2 cu DN 2H, în timp ce șoferul unui autotren încărcat cu citrice, înmatriculat în Ucraina, a scăpat autocamionul de sub control, acesta a trecut șanțul din partea dreaptă a drumului și s-a răsturnat în afara drumului. În urma impactului, șoferul autotrenului a scăpat nevătămat iar autotrenul a fost avariat, întreaga încărcătură de citrice rămânând descoperită în interiorul vagonului de tir.

autotren-incarcat-cu-citrice-rasturnat-la-granicesti-2 autotren-incarcat-cu-citrice-rasturnat-la-granicesti-3 autotren-incarcat-cu-citrice-rasturnat-la-granicesti-4 autotren-incarcat-cu-citrice-rasturnat-la-granicesti-5

La fața locului au ajuns polițiștii Formațiunii Rutiere a Poliției Orașului Siret, care au demarat cercetările. În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Polițiștii au contactat autoritățile vamale pentru întocmirea documentației cu privire la transbordarea mărfii, care urma să fie preluată de un alt autotren. Drumul nu a fost blocat, polițiștii luând măsuri de fluidizare a traficului în zonă, urmând a fi asigurată paza până la transferul mărfii.

Sursă: Monitorul de Suceava

Sus