Actualitate

Autoturism ciocnit de un tir la ieșirea din Rădăuți

accident ieșirea din Rădăuți

Accident spectaculos la ieșirea din Rădăuți la intersecția dintre DN17Ași DJ178B, miercuri după amiază, pe fondul ninsorii abundente și carosabilului acoperit cu zăpadă.

Trei persoane din Siret au fost rănite după ce un tir și o mașină s-au ciocnit. La fața locului, un medic de la Ambulanță și un polițist s-au luat la ceartă de la câte victime erau în urma accidentului de la ieșirea din Rădăuți.

Un tir ucrainean, condus de un șofer de 18 de ani din Cernăuți, care vira pentru a intra în curtea firmei Egger pentru a încărca material lemnos nu a acordat prioritate de trecere unei mașini în care se aflau membrii unei familii din Siret, așa că cele două vehicule s-au ciocnit. În urma impactului, mașina a plonjat în șanț și a pus la pământ un parapet din metal.

Cei trei ocupanți ai autoturismului, doi soți și fiica lor de 17 ani au fost răniți și pe urmă transportați la spital. Din fericire, starea lor nu este gravă. Ambii șoferi au fost verificați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Articol și imagine preluate de pe informatiata.ro

Sus