Actualitate

Băiat de doi ani bătut de unchiul său în faţa unui restaurant din Suceava

baiat-de-doi-ani-batut-de-unchiul-sau-fata-unui-restaurant-din-suceava

La data de 7 ianuarie 2018, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat faptul că în faţa restaurantului „Pizza Luca” de pe bulevardul George Enescu, un bărbat a lovit un copil în vârstă de circa doi ani, pe care îl ţinea în braţe.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit apelantul, care a declarat că în timp ce se afla în faţa restaurantului a observat cum un bărbat a lovit cu palma peste spate un copil în vârstă de circa doi ani, pe care îl ţinea în braţe. Acesta le-a arătat poliţiştilor individul în cauză, care a fost identificat în persoana lui Cătălin Crâşmaru, de 39 de ani, din localitate, care era însoţit de minorul Alexandru C., în vârstă de un an şi nouă luni, des­pre care a spus că este nepotul său. La scurt timp, la faţa locului a venit şi Daniel Crâşmaru, de 38 de ani, din comuna Hânţeşti, care a declarat că minorul Alexandru C. este fiul său.

Cu ocazia cercetărilor făcute de poliţişti a reieşit că, în perioada 2012 – 2017, Daniel Crâşmaru a avut o relaţie extraconjugală cu Ana-Maria Troia, care era căsătorită în perioada respectivă cu Adrian C.. Din această relaţie a rezultat în anul 2016, minorul Alexandru, care la naştere a fost înregistrat sub numele de „C.”, nume ce aparţinea soţului mamei.

În cursul anului 2016, Daniel Crâşmaru a iniţiat în instanţă acţiunea de „tăgăduirea paternităţii”, aceasta aflându-se în prezent în pronunţare. Agenţii au încercat să obţină date de contact ale mamei, însă fără succes, întrucât din cursul lunii iunie 2017, aceasta nu mai locuieşte împreună cu Daniel Crâşmaru, rupând orice legătură cu acesta.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.

Sursă: Obiectiv de Suceava

Sus