Top 5 This Week

Related Posts

Un bărbat a încercat să-și violeze fetițele timp de 2 ani

Un individ de 38 de ani din Izvoarele Sucevei – Brodina, a fost arestat preventiv după ce a încercat să își violeze fetițele de 7, respectiv 9 ani.

Petru D. este urmărit penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tentativă la infracțiunea de viol” aflată în concurs cu infracțiunea de „agresiune sexuală”. Potrivit anchetatorilor, în perioada 11 aprilie 2015 – 18 iulie 2017 bărbatul a încercat să întrețină relații sexuale de tip normal și anal cu una din fetițele lui, minora de 9 ani, prin constrângere, profitând de autoritatea lui asupra minorei. Din luna iunie anul curent însă – a încercat în mai multe rânduri să o violeze și pe fetița lui de 7 ani.

Totul s-a petrecut atât în casa lor, cât și la o târlă proprietate privată situată tot în Brodina, comuna Izvoarele Sucevei.

„La data de 31 iulie 2017, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au solicitat Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31.07.2017 şi până la data de 30.08.2017 inclusiv, a inculpatului: Daneliuc Petru cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ”tentativă la infracțiunea de viol”, comisă față de două persoane vătămate, aflată în concurs cu infracțiunea de ”agresiune sexuală”, întrucât din probe rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul Daneliuc Petru a săvârşit cu intenţie infracţiunile pentru care este cercetat. Ca urmare, Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile”, susțin procurorii.

Articol preluat de pe adevarul.top

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles