Actualitate

Bărbat din Horodnic, dispărut fără urmă în drum spre Anglia

bărbat dispărut horodnic

Un bărbat de 49 de ani din Horodnic de Sus este căutat de polițiști și dat în urmărire după ce a dispărut fără urmă spre Marea Britanie, după ce mama sa a alertat poliția.

Mama bărbatului, o localnică de 77 de ani a sesizat cadrele de la Secția de Poliție Marginea cum că fiul său L.Dumitru a plecat la lucru în data de 9 ianuarie ora 11 cu firma Eurofratello și e ca dispărut: nu s-a întors și nici nu a mai luat legătura cu familia.  La data de 11 ianuarie încă nu ajunsese la destinație. Nu răspunde la telefonul mobil, deși este rețea și poate fi apelat.

Din verificări la operatorul de transport s-a constatat că cel în cauză a plecat cu o cursă de linie, iar șoferul își amintește că acesta a coborât din autocar împreună cu un alt tânăr din județul Suceava, pentru verificări, de către autoritățile franceze la intrarea pe feribot. De atunci suceveanul nu a mai fost văzut.

În consecință, s-au dispus măsuri de dare în urmărire iar Ministerul Apărării a luat legătura cu autoritățile franceze. Dacă cineva poate fa informații, este rugat să apeleze 112.

Articol preluat de pe informatiata.ro

Sus