Top 5 This Week

Related Posts

Bărbat din Rădăuți trimis la pușcărie pentru o faptă din 2013

Un bărbat din Rădăuți în vârstă de 34 de ani a fost trimis în Penitenciarul Botoşani după ce instanţele de judecată au pronunţat pe numele său o hotărâre definitivă de condamnare.

V. V. Drosu din Rădăuți va sta după gratii timp de 3 ani şi 6 luni după ce magistraţii l-au găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Nu este însă singura infracţiune pentru care Drosu a fost condamnat. Pe numele său exista şi o altă decizie de condamnare, ce-i drept cu suspendare, pentru abandon de familie.

Fapta pentru care a fost condamnat rădăuţeanul s-a petrecut în martie 2013. O femeie în vârstă de 39 de ani la acea vreme, cadru didactic la o unitate de învăţământ din zona Rădăuţi, se deplasa spre casă, pe Strada Volovăţului. La un moment dat, un tânăr s-a apropiat de femeie şi, după ce i-a pus cuţitul la gât, i-a smuls poşeta de pe umăr, în care avea 30 de lei, documente şi două telefoane mobile, apoi a fugit. Femeia a apelat imediat Serviciul de Urgenţă – 112 şi echipajul de poliţie care a sosit la faţa locului a pornit în căutarea tâlharului.

După scurt timp, lucrătorii de poliţie au găsit la parterul unui bloc poşeta care fusese furată mai devreme, apoi au urcat în scara de bloc. În momentul când au pătruns în podul imobilului, l-au descoperit, după un stâlp de susţinere, pe tânărul care agresase femeia, localnicul V. V. Drosu. În timpul cercetărilor bărbatul a recunoscut că, înainte de a acosta femeia, furase dintr-un magazin o sticlă de vodcă pentru a-şi face „curaj”.

Procesul pentru tâlhăria din martie 2013 s-a încheiat zilele trecute, iar vineri, 5 ianuarie, Drosu a fost găsit într-un imobil din municipiul Suceava, unde locuia fără forme legale, de unde poliţiştii l-au ridicat şi l-au dus la Botoşani pentru a-şi executa pedeapsa.

Sursă: Monitorul de Suceava

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles