Actualitate

Barbat din Siret disparut in conditii suspecte, gasit mort, in prima zi de Paste

barbat-siret-mort

Este vorba despre un barbat de 31 de ani, pe nume Zvanca Andrei.

Siretean de 31 de ani, mort in conditii suspecte, la Pojorata. Barbatul a plecat de la manastire la finele anului trecut si a fost dat disparut. El a fost gasit mort, in a doua zi de Paste, la Pojorata. Este vorba despre un barbat de 31 de ani, pe nume Zvanca Andrei. Acesta a fost identificat cu greu din cauza ca trupul sau era in stare avansata de putrefactie. Macabra descoperire a fost facuta de un localnic din Pojorata, intr-o zona impadurita, cu teren accidentat, pe langa care se revarsa un parau.

Omul a sunat la 112 iar la fata locului au ajuns politistii, care au ridicat probe si fac cercetari.

Barbatul gasit decedat avea o inaltime de 1,70 pana la 1,75 metri, par saten, neputand fi stabilite alte caracteristici fizionomice ale acestuia. Cu ocazia examinarii cadavrului si a articolelor de imbracaminte nu a fost identificat nici un act de identitate sau document care sa conduca la identificarea acestuia.Dat fiind faptul ca din data de 29 decembrie Zvanca Andrei, din orasul Siret, a disparut de pe raza comunei Pojorata, dupa ce plecase voluntar de la Manastirea Sfantul Ioan Iacob Corlateni, aflata la o distanta de aproximativ un kilometru fata de locul identificarii cadavrului, s-a procedat la compararea semnalmentelor, articolelor de imbracaminte si a celorlalte date, stabilindu-se ca Zvanca Andrei prezenta caracteristici fizice similare iar articolele de imbracaminte pe care le purta in momentul plecarii voluntare sunt foarte asemanatoare cu cele gasite pe si in preajma cadavrului cu identitate necunoscuta.

Ulterior a fost contactata sora lui Zvanca Andrei iar aceasta, conform semnalmentelor si a obiectelor de imbracaminte, a confirmat ca este cadavrul fratelui ei.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Campulung Moldovenesc, unde urmeaza a fi efectuata autopsia medico-legala. Femeia a fost condusa la Sectia Politie Rurala Pojorata unde i s-au prezentat pentru recunoastere bunurile identificate la fata locului, aceasta confirmand ca sunt bunuri care au apartinut fratelui ei si ca le avea asupra lui atunci cand a plecat de la Manastirea Sfantul Ioan Iacob Corlateni din comuna Pojorata. Politistii fac acum cercetari pentru a stabili circumstantele in care a murit barbatul si daca a fost vorba despre o crima.

Citeste mai mult pe InformatiaTa de Suceava

Sus