Actualitate

Barbat din Suceava ucis cu un topor în Olanda

ucis-cu-topor

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, care locuia în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a fost ucis în Olanda, şocanta veste ajungând joi seară la familia suceveanului.

Florin Tabarcea era plecat în Olanda de aproximativ o săptămână şi, se pare ca, ar fi fost ucis chiar în locuinţa în care stătea, în noaptea de marţi spre miercuri. Cert este că bărbatul a avut parte de o moarte foarte violentă, fiind lovit cu un topor, în timp ce unele surse vorbesc şi de faptul că ar fi fost împuşcat.

Florin Tabarcea ar fi fost omorât de mai mulţi atacatori, care ar fi tot români. Aceştia ar fi acţionat în gaşcă pentru că Florin Tabarcea era un om cu o constituţie robustă, care nu putea fi doborât prea uşor. Presa olandeză nu a relatat încă despre acest caz, astfel că informaţiile privind moartea acestuia sunt foarte puţine. Este posibil ca anchetatorii nici să nu aibă date certe despre autori, astfel că nici nu au fost făcute publice informaţii în mass-media.

Bărbatul era căsătorit şi avea o fetiţă. Soţia sa a plecat şi ea spre Olanda, pentru a-şi aduce soţul acasă şi a afla pe cale oficială, de la autorităţile judiciare olandeze, ce s-a întâmplat cu bărbatul său.

preluare: newsme.ro

Sus