Actualitate

Bărbat din Vicov s-a spânzurat de frică să nu fie arestat

bărbat spânzurat vicov

Gest extrem al unui bărbat de 30 de ani din Vicovu de Sus: s-a spânzurat de frică să nu fie arestat de polițiști după ce și-a agresat soția.

Bărbatul a fost găsit fără suflare de un vecin. Acesta a povestit că bărbatul s-a certat în ultimele zile cu soția sa, după care a agreast-o, lovind-o cu pumnii și înjunghiind-o cu o șurubelniță. Bărbatul care s-a spânzurat avea împreună cu femeia în vârstă de 26 de ani cinci copii!

După ce a fost agresată, femeia a fugit de acasă la locuința mamei ei, în Voitinel, iar ulterior s-a prezentat la spital din cauza rănilor suferite. Potrivit vecinului, bărbatul a fost ridicat de poliție pentru 24 de ore, iar după ce s-a întors acasă i-a spus acestuia că îi era teamă să fie arestat și mai bine moare decât să ajungă la închisoare.

Același vecin l-a găsit spânzurat de o grindă și a sunat imediat la 112 cerând ajutor. Din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic, constatând decesul. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru efectuarea necropsiei.

Articol preluat de pe informatiata.ro

Sus