Top 5 This Week

Related Posts

Bărbat găsit mort după ce s-a împotmolit cu căruța în apă

Un bărbat de 62 de ani din Poieni Solca, a fost găsit mort după ce a intrat cu căruța în pârâul Soloneț, s-a dezechilibrat și a căzut cu capul în apă.

La data de 2 septembrie 2017, la ora 18.30, polițiștii din Dărmănești au fost anunțați telefonic despre faptul că un bărbat s-a înecat în pârâul So­loneț, pe raza localității Comă­nești. Din primele verificări a reieșit faptul că pe la ora 18.00, Ion S., din comuna Pârteștii de Jos, în timp ce se afla la pescuit în zona pârâului Soloneț, pe raza localității Comănești, a observat faptul că în acest pârău, într-o căruță, se află o persoană înecată, aflată cu capul în apă și picioarele în faeton. După extragerea persoanei din apă, asupra acesteia s-a găsit cartea de identitate, din care rezultă că era vorba de Gheorghe Crețu, în vârstă de 62 de ani, din comuna Poieni Solca.

Din verificările făcute pe raza comunei Comănești a rezultat faptul că în seara de 1 septembrie 2017, Gheorghe Crețu a consumat băuturi alcoolice la un bar din localitate, după care, fiind într-o stare avansată de ebrietate, a plecat cu același vehicul, neînsoțit, în direcția localităților Todirești sau Humoreni, nemaifiind vă­zut prin zonă.

Polițiștii au stabilit că, din cauză că nu cu­noștea localitatea Comănești, bărbatul s-a rătăcit și a intrat cu căruța în pârâul Soloneț, unde din cauza noroiului roțile vehiculului s-au împotmolit, fiind aruncat cu capul în apă, ulterior survenind decesul.

Corpul bărbatului a fost examinat din punct de vedere fizic, fără a fi găsite urme de violență. Cadavrul a fost transpor­tat la morga Spitalului Ju­­de­țean Suceava, unde urmează a-i fi efectuată necropsia. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursă informații și fotografie: obiectivdesuceava.ro

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles