Actualitate

Bărbat găsit mort sub un copac, cu o tăietură la gât şi venele tăiate

barbat-gasit-mort-sub-un-copac-cu-o-taietura-la-gat-si-venele-taiate

O descoperire înfiorătoare a fost făcută în noaptea de sâmbătă spre duminică pe un ogor dintre localităţile Pârteştii de Sus şi Soloneţul Nou, în comuna Cacica, un bărbat în vârstă de 37 de ani fiind găsit mort sub un copac, cu o înţepătură profundă la gât şi tăieturi la încheietura unei mâini.

Poliţiştii cred că au de a face cu o sinucidere, pusă la cale de un om hotărât să moară. Cel puţin în prima fază a anchetei aceştia nu au găsit elemente clare care să-i facă să creadă căau de a face cu un omor. Lămuriri suplimentare erau aşteptate de la medicii legişti care au efectuat ieri autopsia.

Descoperirea şocantă, făcută de un proprietar de oi din localitate

Sâmbătă noapte, în jurul orei 23.30, poliţiştii Secţiei Rurale Gura Humorului au fost sesizaţi despre faptul că pe un teren agricol din zona amintită se află un bărbat mort, plin de sânge. În scurt timp s-a stabilit că este vorba de Silviu Ion V., în vârstă de 37 de ani, din comuna Poieni Solca. Acesta lucra ca zilier la o familie din satul Runcu, comuna Cacica, ocupându-se de păstoritul oilor.

Din cercetările poliţiştilor rezultă că sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9.00, bărbatul a plecat cu oile la păşunat, totul decurgând ca într-o zi normală. Câteva ore mai târziu, proprietarul oilor a fost sesizat de vecini de-ai săi că ovinile nu sunt supravegheate şi au intrat pe alte ogoare.

Iniţial, proprietarul a adunat oile după care, seara, a început să-l caute şi pe ciobanul dispărut.

Aproape de miezul nopţii, pe un teren păşune aflat la câteva sute de metri de DN 2E din Cacica, proprietarul oilor şi fiul său au dat de corpul neînsufleţit al bărbatului.

La faţa locului au ajuns criminalişti ai poliţiei, care au constatat că bărbatul decedat prezenta o plagă înţepată în zona stângă a gâtului precum şi una tăiată în zona venelor încheieturii mâinii stângi iar în mâna dreaptă avea un cuţit.

Citește mai departe pe Monitorul de Suceava

Sus