Actualitate

Bărbat mort în plină stradă când se întorcea de la o înmormântare

barbat-mort-in-plina-strada-cand-se-intorcea-de-la-o-inmormantare

Un barbat a murit in plina strada, chiar in timp ce se intorcea de la o înmormântare, in municipiul Campulung Moldovenesc.

Acesta a fost gasit cazut la pamant, pe marginea drumului, dupa înmormântare. O femeie care se deplasa marti, in jurul orei 14.00, pe o strada Cuza Voda, din municipiul Campulung Moldovenesc, a observat pe marginea strazii o persoana ce se afla in stare de inconstienta. Aceasta a sunat la 112. La fata locului au ajuns imediat politistii dar si un echipaj medical. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru barbat, constatand decesul.

Langa cadavru au fost gasite o sacosa in care se aflau doua caserole cu alimente si un prosop. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoana decedata este un barbat de 46 ani, localnic. Acesta a fost vazut in viata ultima data, in aceeasi zi, in jurul orei 12:00, cand a participat la o slujba de inmormantare la cimitirul situat pe aceeasi strada, la circa 300 metri de locul in care a fost gasit decedat.

Cadavrul nu prezenta semne de violenta si trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la morga in vederea efectuarii necropsiei si stabilirea cauzelor producerii decesului. Potrivit rudelor, barbatul nu este cunoscut cu afectiuni cronice. Politistii au intocmit in cauza dosar penal, cercetarile fiind continuate privind infractiunea de ucidere din culpa.

Sursa: Informatia ta

Sus