Actualitate

Bărbat omorât în luna noiembrie și aruncat în beciul unei case din Marginea

barbat-omorat-in-luna-noiembrie-si-aruncat-in-beciul-unei-case-din-marginea

Crima socanta, la Marginea, unde cadavrul unui barbat de 37 de ani, din Horodnic, pe nume Zlotaru Marcel, a fost gasit in beciul unei case.

Suspectul este un barbat de 30 de ani, din Marginea, pe nume Rotaru S., aflat acum in arest preventiv dupa ce a talharit si batut o batrana. Totul a iesit la iveala intamplator dupa ce un localnic s-a intalnit marti cu un politist din localitate si i-a povestit cum tatal criminalului are in beciul sau trupul celui ucis, de luni bune. Localnicul l-a felicitat pe politist pentru faptul ca Rotaru a ajuns dupa gratii pentru ca este si criminal.

Agentul ramas perplex dar s-a decis sa mearga impreuna cu ai sai colegi la gospodaria respectiva. Au constatat cu stupoare ca cele povestite de localnic erau adevarate si in beciul casei se afla un cadavru. Barbatul ucis era prieten de pahar cu Rotaru Stelian si probabil, la betie, s-au luat la cearta iar cerata a degenerat.

Tatal criminalului a recunoscut ca fiul sau a pus cadavrul acolo insa nu a vrut pana acum sa isi denunte propriul fiu. La fata locului sunt la acest moment criminalisti, politisti si un procuror si se ridica probe. Criminalul ar urma zilele viitoare sa fie adus la fata locului pentru reconstituire. Barbatul ucis nu avea familie si se ocupa cu cersetoria. Oamenii au crezut ca este plecat la cersit prin Ardeal si de aceea nimeni nu a reclamat disparitia lui pana acum.

Sursa: Informatia ta

Sus