Actualitate

Bărbat rănit într-un accident, găsit în șanț de trei pompieri

barbat-ranit-intr-un-accident-gasit-in-sant-de-trei-pompieri

Sambata dimineata, trei cadre de la Detasamentul de Pompieri Falticeni, care se deplasau spre domiciliu, dupa o tura de serviciu plina de evenimente, au gasit o victima dintr-un accident rutier si i-au acordat ingrijiri.

Cei trei pompieri se aflau intr-un autoturism, pe raza localitatii Cornu Luncii, cand in fata lor au observat o persoana cazuta in afara partii carosabile, intr-un sant. Imediat au oprit, iar in zona au gasit si un atelaj hipo distrus, semn ca acolo s-a produs un incident rutier. Dupa ce au anuntat evenimentul la 112, cei trei pompieri militari, cu pregatire paramedicala, au evaluat victima, un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani, care a suferit o fractura deschisa la gamba piciorului stang, cu pierdere masiva de sange.

alvatorii au folosit trusa medicala din autoturismul propriu si au acordat primul ajutor medical, stabilizand victima si oprind sangerarea. In scurt timp, a ajuns si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Suceava, care a preluat ranitul si l-a transportat la Spitalul Municipal Falticeni, pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate.

Sursa: Informatia ta

Sus