Actualitate

Bărbat trimis în judecată după ce a încercat să ofere mită 500 euro unor polițiști

barbat-trimis-in-judecata-dupa-ce-a-incercat-sa-ofere-mita-500-euro-unor-politisti

Un bărbat a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de dare de mita, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si ultraj.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus trimiterea in judecata a unui bărbat (P.C.D.), cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunilor de dare de mita, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si ultraj. Potrivit anchetatorilor, la data de 25 decembrie 2017, in jurul orei 08:30, P.C.D., in timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localitatii Solonet, a lovit usor o oaie.

Ciobanul a fost agresat de barbat, care l-a imbrancit la pamant, dupa care a urcat la volanul autovehiculului si si-a continuat deplasarea. Victima a sunat la 112, solicitand ajutorul organelor de politie. In jurul orei 09:40 la fata locului a ajuns un echipaj de politie. Ciobanul in timp ce povestea cele intamplate politistilor, a recunoscut masina agresorului.

Unul dintre membrii echipajului de politie a facut semnal regulamentar de oprire autovehiculului condus de individ, dar acesta nu s-a conformat, continuandu-si deplasarea pentru un timp, dupa care a oprit. La un moment dat, barbatul a coborat din masina, moment in care la fata locului a ajuns echipajul de politie plecat in urmarirea sa. Lucratorii de politie i-au cerut acestuia sa se legitimeze, insa barbatul a devenit violent verbal la adresa politistilor, adresandu-le injurii si amenintari. Intrucat conducatorul auto emana halena alcoolica, i s-a solicitat sa se supuna testarii cu aparatul alcooltest, insa acesta a refuzat, devenind agresiv.

Intrucat exista posibilitatea ca individul sa se manifeste violent si refuza in continuare sa se legitimeze… Citește mai departe pe Informatiata.ro

Sus