Top 5 This Week

Related Posts

Bătaie într-un club din Siret, după care cinci tineri au fost reținuți de poliție

Scandal intr-un club din Siret, dupa care cinci tineri au fost retinuti. Potrivit politistilor, in seara de 12 spre 13 mai, Cezar H. (29 de ani), Robert B. (25 de ani), Adrian S., Tiberiu H. (28 de ani), toti din Siret, Alexandru C. (27 de ani), Vladimir-Vasile S. (20 de ani), din comuna Balcauti si Alin S. (18 ani), din comuna Balcauti, avand asupra lor obiecte contondente si taietor-intepatoare, au provocat scandal in incinta clubului „Blue Water” din orasul Siret.

In scandal au fost agresati doi tineri de 27 si 23 de ani din orasul Siret (Robert S. si Iulian B). Totodata agresorii au distrus cu un obiect contondent oglinda retrovizoare din partea dreapta a autoturismului marca VW Touareg, apartinand unei tinere, ce se afla in parcarea clubului. In vederea completarii probatoriului, marti, politistii cu sprijinul lucratorilor din cadrul Serviciului Actiuni Speciale si a unei grupe de jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava, au pus in executare cinci mandate de perchezitie domiciliara emise de Judecatoria Radauti.

In cadrul cercetarilor a fost dispusa retinerea pentru o durata de 24 de ore a suspectilor Cezar H., pentru savarsirea infractiunilor de „lovirea sau alte violente”, si „tulburarea ordinii si linistii publice”, Tiberiu H., pentru savarsirea infractiunilor de „lovirea sau alte violente”, „tulburarea ordinii si linistii publice”, si „distrugere”, Robert B., pentru savarsirea infractiunilor de „lovirea sau alte violente”, si „tulburarea ordinii si linistii publice”, Adrian S. pentru savarsirea infractiunilor de „lovire sau alte violente” si „tulburarea ordinii si linistii publice”, si Alin S. pentru savarsirea infractiunilor de „lovirea sau alte violente” si „tulburarea ordinii si linistii publice”.

Cei cinci suspecti au fost introdusi in CRAP al IPJ Suceava. Miercuri indivizii urmeaza sa fie prezentati Parchetulului de pe langa Judecatoria Radauti cu propunerea de arestare preventiva. De asemenea, s-a dispus si cercetarea in stare de libertate a suspectilor Alexandru C. si Vladimir S. pentru savarsirea infractiunii de „tulburarea ordinii si linistii publice”. Cercetarile sunt continuate de politisti pentru stabilirea intregii activitati infractionale a suspectilor.

Sursa: Informatia ta

@obiectivderadauti
@obiectivderadautihttps://www.obiectivderadauti.ro
Jurnalist pentru Obiectiv de Rădăuți, originar din Rădăuți.

Popular Articles